نوشته شده توسط : امین

لیپوماتیک:
از آنجایی که چاقی و اضافه وزن به یکی از معضلات جهانی تبدیل شده است؛ روش های لاغری نیز در سراسر جهان روبه گسترش می باشند.
به دلیل سبک زندگی پشت میز نشینی؛ چاقی موضعی به خصوص در نواحی شکم و پهلوها به مشکلی همه گیر تبدیل شده است .
با استفاده از لیپوماتیک می توان این مشکل را حل کرد.
لیپوماتیک، از شایع ترین جراحی های لاغری در سراسر جهان است.
گاهی اوقات افراد پس از ورزش های سنگین و رژیم های سخت، همچنان با چاقی روبه رو هستند و نمی توانند از چربی های ماندگار رهایی یابند. در این گونه مواقع؛ می توان از لیپوماتیک کمک گرفت.
وقتی رژیم ها وورزش ها نتیجه نمی دهد؛ گزینه ی جراحی باقی می ماند.
لیپوماتیک، روشی جدید برای کاهش سایز است.
مزایای این روش همانطور که گفتیم؛ آسان بودن، زمان کوتاه عمل، بهبودی سریع، خطرات کم می باشد.

لاغری موضعی با کویتیشن چگونه است؟

 

لاغری موضعی مشکل بسیاری از افرادی است که در نگاه اول چاق به نظر نمی رسند. گاهی چاقی به معنای اضافه وزن کامل نیست. بلکه ممکن است فرد کاملا متناسب به نظر برسد اما خود او از اندامش رضایت چندانی نداشته باشد. زمانی که پای صحبت های این افراد، می‎نشینیم متوجه می‎شویم که آنها نیز همچون افراد چاق از تجمع بیش از حد چربی در یک ناحیه از بدن خود رنج می‎برند. این امر به ویژه در ناحیه شکم و پهلو شایع تر است. از بین بردن چربی های این قسمت به معنای از بین رفتن چربی های کامل بدن و بهم ریختن نظم جسمانی و همچنین عوارض دیگری است که گاهی ممکن است موجب لاغری بیش از حد بیمار شود. در این شرایط نیز بیمار از اندام خود رضایت ندارد.

لاغری موضعی با کویتیشن چگونه است؟

 

لاغری موضعی به مراتب سخت تر و دشوارتر از لاغری مفرط است. زیرا در لاغری مفرط بیمار می‎تواند با استفاده از رژیم های غذایی و ورزش وزن خود را کم کند. این در حالی است که لاغری موضعی با هیچ ورزش و رژیمی قابل دستیابی نیست اگر هم باشد نیاز به زمان طولانی و اراده آهنین دارد. در این صورت افراد به سایر روش های لاغری روی می‎آورند. کویتیشن یکی از این روش هاست که در آن بدون نیاز به جراحی، چربی های اضافی بدن در زمان کوتاهی حذف می‎شوند.

لاغری موضعی با روش کویتیشن

با استفاده از روش کویتیشن بیمار نیاز به بستری شدن، بیهوشی و حتی دوران نقاهت نخواهد داشت. این روش با استفاده از یک دستگاه انجام می‎شود. در روش لاغری موضعی با استفاده از دستگاه کویتیشن، سلول چربی شکسته و چربیهای به دام افتاده، منحل شده و از بین می‎روند. دستگاه کویتیشن با امواج اولتراسوند (نوعی امواج صوتی با فرکانس بالا) کار می‎کند که در اثر برخورد این امواج با مولکول های آب میان بافتی، حبابهای ریزی در اطراف سلول های چربی ایجاد می‎شود. حبابهای ایجاد شده تحت تاثیر امواج اولتراسوند قرار می‎گیرند. سپس فوران شده و با دیوار سلول های چربی برخورد می‎کنند. در اثر این برخورد حباب ها پاره می‎شوند و سبب بیرون ریختن چربی ها و آب درون سلولی یا تری گلیسرید می‎شود.

مکانیسم دستگاه کویتیشن

در دستگاه کویتیشن چربی درون سلولی به وسیله آنزیم ها به گلیسرول و اسیدهای چرب آزاد تجزیه می‎شود. گلیسرول نوعی چربی است که در آب حل شده و پس از کویتیشن وارد گردش خون می‎شود. هر سلولی که به انرژی نیاز داشته باشد گلیسرول را از خون جذب می‎کند و عملیات متابولیسم انجام می‎شود. اسیدهای چرب که به صورت غیرمحلول در آب وجود دارند، به وسیله سیستم گردش لنفاوی به کبد وارد و سپس به مولکول های دیگری تبدیل می‎شوند تا برای سوخت و ساز استفاده شوند.

 

لاغری موضعی با کویتیشن چگونه است؟

 

 

در هر جلسه لاغری کویتیشن، تعداد زیادی از سلولهای چربی حذف می‎شود که تکثیر مجدد آنها غیرممکن است. در نتیجه از چاق شدن مجدد بیمار جلوگیری می‎شود. البته این روش تا زمانی ماندگار است که بیمار نیز به توصیه های پزشک توجه کند و تمامی مراقبت های پس از کویتیشن را انجام دهد.

این روش دارای قدرت بالایی در حذف سلول های چربی دارد که تاثیر آن تا 3 ماه پس از انجام فرایند درمان همچنان ادامه دارد. به این معنا که تا سه ماه پس از درمان، رویه کاهش وزن همچنان ادامه پیدا می‎کند.

نکات مهم پس از لاغری موضعی با روش کویتیشن

از آنجا که سلول های چربی بوسیله امواج اولتراسونیک که فرکانس پایین و شدت بالایی دارند، شکسته و وارد خون می‎شوند، لذا پس از انجام این روش درمانی، تری‌گلیسرید و کلسترول خون افزایش می‎یابد. بنابراین در صورت انجام آزمایش خون و مواجه شدن با این نتیجه نباید نگران بود.

در پایان درمان نیز آب درون سلولی توسط سیستم لنفاوی، تخلیه و بوسیله کلیه ها به شکل ادرار از بدن خارج می‎شود. به همین دلیل پس از انجام این روش، رنگ ادرار تغییر می‎کند و تعداد دفعات آن نیز بیشتر می‎شود.

بافت چربی نمی تواند در برابر لرزش ایجاد شده توسط دستگاه کویتیشن مقاومت کند و در نتیجه شکسته و متلاشی می‎شود. اما این امواج هیچ تاثیری بر سیستم عصبی، ماهیچه‌ها و بافت عروقی ندارد و از این بابت جای نگرانی نیست.

این روش نه تنها برای فرم دادن به بدن بلکه برای زیباسازی اجزای صورت نیز کاربرد دارد. برای این کار، دستگاه کویتیشن در اندازه کوچکتر استفاده می‎شود.



:: موضوعات مرتبط: جراحی بینی , لیفت صورت , لیپوماتیک , پروتز سینه , جراحی فک , لیفت با نخ , لاغری موضعی با کویتیشن , ماساژ درمانی , جوان سازی پوست با رادیو فرکانسی , لیزر موهای زائید , تزریق چربی , هایفو تراپی , لاغری موضعی با کرایولیپولیز , اقدامات قبل و بعد از جراحی زیبائی شکم , لاغری و پیکر تراشی , ابدومینوپلاستی , ,
:: برچسب‌ها: هزینه کویتیشن , قیمت دستگاه کویتیشن , دستگاه کویتیشن خانگی , کویتیشن و آر اف , کی کویتیشن انجام داده , لاغری موضعی با دستگاه , rf کویتیشن بهتر است یا کرایولیپولیز , ,
:: بازدید از این مطلب : 847
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

با توجه به مزایای لیپوماتیک، این جراحی در میان بیماران محبوب شده است. این یک روش امن است و چربی را با آسیب های کمتری به بافت های بدن، برطرف می کند و بیماران یک دوره بهبودی کوتاه مدت را تجربه می کنند.
چربی های اضافی بدن، تناسب اندام را مختل می کنند، اما نگران نباشید، لیپوماتیک یک روش موثر و بدون خطر است. در این جراحی، چربی های اضافی با لرزش و حرکت سریع یک لوله کوچک (کانولا) برداشته می شود. برای ایجاد این حرکت و لرزش، از فشار هوا استفاده می شود، بنابراین، بدون آسیب به بافت های اطراف تخلیه چربی انجام می شود.

دستگاه های لیپوماتیک سیستم امنیتی دارند، اگر کانولا با یک بافت بدون چربی تداخل داشته باشد، آن را متوقف خواهد کرد در نتیجه به بافت های غیر چربی بدن تان آسیبی نخواهد رسید. به این ترتیب، لیپوماتیک یکی از موثرترین روش های لاغری موضعی است.

با توجه به دقت و عدم آسیب بافت، چربی استخراج شده قابل استفاده برای سایر مناطق بدن می باشد.
برخی از بیماران ممکن است کبودی یا تورم کمی نیز داشته باشند که بسیار نادر است. در این عمل نیازی به بستری شدن نیست.

 

اثرات طولانی مدت لیپولیزر 

در سال 2007 بنابر خواسته انجمن متخصصین زیبایی آمریکا، عمل لیپولیزر به تایید FDA رسید. در این روش اقدام به حذف چربی از قسمت های مختلف بدن، بیشتر در قسمت هایی که از طریق ورزش و رژیم غذایی امکان لاغری ندارند، صورت می گیرد، قسمت هایی مانند چانه، گردن، سینه ها و ... . روش لیزر بدین صورت است که فیبر نازکی که گرما دیده است وارد پوست می شود و اقدام به مایع کردن چربی های زیر پوستی می کند. سپس میله ای به اسم کانولا وارد می شود و با روش ساکشن معمولی سلول های چربی را جمع آوری می کند. FDA هشدار داده است که این روش را نباید برای کاهش وزن در نظر گرفت و تنها برای حذف چربی ها استفاده می شود.

 

 

اثرات طولانی مدت لیپو لیزر

خونمردگی، تورم

ممکن است مدتی پس از درمان، خونمردگی و تورم به وجود بیاید، ولی این مشکلات معمولا طی 2 الی 3 هفته از بین خواهند رفت. در این حالت خونمردگی کمتر از سایر روش های ساکشن اتفاق می افتد، به این دلیل که گرمای لیزر مانع از خونریزی رگ های کوچک و مویرگ ها در حین درمان می شود. برخی بیماران ژاکت هایی می پوشند که نقاط تحت درمان را می پوشاند. این ژاکت ها به کاهش تورم و بهبود کمک می کند. برخی پزشکان برای کاهش درد از مسکن های ملایمی استفاده می کنند و اغلب بیماران معمولا پس از دو تا سه روز می توانند فعالیت های روزمره خود را از سر گیرند. پزشکان معمولا به بیماران توصیه می کنند که حداقل تا یک ماه از تمرین های ورزشی و اجرای فعالیت های سنگین پرهیز کنند.

تغییر حالت بدن

لیپولیزر پس از یک هفته نتیجه خود را نشان می دهد. با استفاده از لیپوساکشن معمولی، نتیجه گیری معمولی 2 الی 4 هفته طول می کشد. با اینحال حالت بدن پس از مدتی تغییر می کند و به بیمار توصیه می شود تا مدتی از پوشیدن لباس های جذب خودداری کند.

حساسیت های پوستی و سفت شدن

کلاژن و لایه های مختلف آن هستند که پوست را تولید می کنند. رشد کلاژن و بافت ها معمولا چند هفته تا چند ماه به طول می انجامد. در این هنگام بیمار فکر می کند پوستش کمی سفت تر شده و حالت ارتجاعی خود را از دست داده است.

سوختگی

روش های جدید لیپولیزر به ندرت باعث سوختگی پوست می شوند، با اینحال همچنان خطر سوختگی وجود دارد. دستگاه های امروزی که توسط بسیاری از پزشکان استفاده می شوند، دارای دماسنج هایی هستند که دائما دمای پوست را اندازه می گیرند. از این طریق خطر سوختگی و آسیب رساندن به پوست و بافت ها به حداقل مقدار می رسد. در صورتی که سوختگی در ناحیه درمان اتفاق بیافتد، امکان عفونت و تاول زدن در بیمار وجود دارد. همچنین ممکن است در برخی مواقع پوست متورم شده و باد کند. معمولا در اکثر حالات پوست سفت می شود و حالت ارتجاعی ندارد اما در حالاتی خاص ممکن است پوست شل شده و بی حالت شود.

همچنین گاهی اوقات در صورت استفاده از لیزر و کم تجربه بودن پزشک، ممکن است رنگ پوست تغییر کند که این تغییر رنگ به صورت موقتی است. همچنین ممکن است سطح پوست نا هموارتر از سایر نقاط شود. در موارد نادری نیز ممکن است اعصاب بیمار دچار اخلال شود. به دلیل گرما حاصل از لیزر و فرایند التراسونیک ممکن است مشکلات جدی برای نورون ها و اعصاب بدن ایجاد شود.

بنابراین بهتر است قبل از درمان از سلامت کامل خود مطمئن باشید و حتما فشار خون و دیابت خود را تحت کنترل داشته باشید.

همچنین از آنجایی که در موفقیت درمانهای زیبایی تجربه پزشک از مهمترین فاکتورها به حساب می آید بنابراین توصیه می شود برای تمام درمانها از جمله لیپوساکشن، لیپولیز و لیپوماتیک حتما به پزشکی مراجعه نمایید که تجربه و تجهیزات کافی در این زمینه را داشته باشد.



:: موضوعات مرتبط: جراحی بینی , لیفت صورت , لیپوماتیک , پروتز سینه , جراحی فک , بارداری بعد از لیپوماتیک , شایعات و حقایق لیپوساکشن , بیماری لیپودما و درمان آن , لیپوماتیک کاهش سینه , شکم آبجو چیست؟ , اقدامات قبل و بعد از جراحی زیبائی شکم , لاغری و پیکر تراشی , ابدومینوپلاستی , ,
:: برچسب‌ها: عوارض لیپولیز , هزینه عمل لیپولیز , فیلم لیزر لیپولیز , هزینه اولتراسونیک , لیپولیز اولتراسونیک , لیپولیز اولتراسونیک چیست , مراقبت های بعد از عمل لیپولیز , تورم بعد از عمل لیپولیز , ,
:: بازدید از این مطلب : 570
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

در لیپوماتیک، ابتدا با استفاده از یک ابزار به نام کانول و به وسیله حرکات ارتعاشی؛ سلول های چربی شکسته می شود و سپس چربی به آرامی از بدن عبور می کند.
- چرا لیپوماتیک؟
مزایای لیپوماتیک:

امن، موثر و آسان است
روشی کم درد است
زمان عمل کوتاهتر
بهبود سریع
ارزان تر
چاقی و اضافه وزن، یک مشکل عمده در سراسر جهان است. رژیم بد و ناسالم، مصرف غذاهای چرب و فعالیت کم، عوامل ابتلا به وزن زیاد می باشند.

برای افراد چاق بهتر است که ابتدا رژیم سالم و طبیعی را در نظر داشته باشید و فعالیت و تمرین بیشتری داشته باشید. اگر به نتیجه دلخواه خود نرسند، می توانند به دنبال انجام عمل جراحی و جراحی لیپوماتیک باشند.

 

لیپولیز چیست ؟

در این روش برای رفع چاقی موضعی از یک فیبر نوری لیزر که به داخل بافت های چربی فرستاده می شود ، استفاده خواهد شد . برای تخلیه چربی ها ابتدا با تابش اشعه لیزر چربی ها را به صورت نیمه مایع در می آورند و سپس مراحل تخلیه چربی ها از بدن انجام می شود و یا در شرایطی این چربی های نیمه مایع می توانند به راحتی جذب بدن شوند .


عمل لیپولیز تحت بی حسی موضعی انجام خواهد گرفت و مدت زمان ۱ جلسه آن بینن ۱ تا ۳ ساعت به طول می انجامد .


نحوه ی کار لیپولیز :
در این روش بعد از بی حسی موضعی یک سوراخ به قطر ۱ تا ۲ میلی متر بر روی پوست ایجاد کرده و یک فیبر نوری باریک را وارد زیر پوست می کنند . این فیبر نوری از لیزر دیود”Diode” به شکل پالسی به داخل بافت اعمال می شود .


این روش برای درمان چاقی های متوسط و یا به اصطلاح خفیف کارایی مناسبی دارد.


مزایای لیپولیز :
انجام روش لیپولیز به علت ظرافت کار به وسیله ی لیزر نتایج بسیار عالی و مورد پسندی را برای شخص به وجود می آورد به علاوه این روش نسبت به روش های دیگر از درد و تورم کمتری برخوردار است . تابش اشعه لیزر در زیر پوست کلاژن ها را تحریک کرده و در نهایت باعث سفت شدن پوست میشود . از مزایای دیگر این روش از بین بردن و رفع سلولیت می باشد . به طور کل نتایج این روش بسیار زیباتر و ایده آل تر از روش های دیگر است و تقریبا می توان گفت هیچ عوارضی برای شخص ایجاد نخواهد کرد .

چه کسانی مناسب ترین افراد جهت عمل لیپولیز ، اولتراسونیک ، لیپوماتیک ، بادی جت و لیپوست هستند ؟
• افرادی که تجمع موضعی چربی به میزان کم در نواحی خاص داشته باشند .
• وزن کمتر از 90 کیلوگرم داشته باشند .
• عدم وجود بیماری های زمینه ای نظیر دیابت ، فشار خون ، بیماری های قلبی و ...
• عدم وجود سن بالا ( بالای 60 سال )
• عدم وجود بیماری های خونریزی دهنده ( اختلالات انعقادی همانند هموفیلی و... )
• چربی های مقاوم به رژیم و کاهش وزن
• وجود پوست با قدرت ارتجاعی بالا ( عدم وجود شلی پوست )
• عدم وجود ترک ( استریا ) در پوست
• عدم وجود افتادگی پوستی
• وجود ثبات وزن در حداقل 6 ماه گذشته


برای عمل لیپولیز ، اولتراسونیک ، لیپوماتیک ، بادی جت و لیپوست چه ملاحظاتی را باید در نظر گرفت :
این کار جهت حصول بهترین نتیجه نیازمند حضور تیمی مجرب در اتاق عمل و بخش جراحی از جمله متخصص بیهوشی با سابقه و با تجربه در این نوع عمل ، جراح با تجربه و پرستاران تربیت شده جهت مراقبت های خاص این نوع عمل نیاز دارد و ضعف هر کدام از این حلقه ممکن است عمل جراحی را عارضه دار نماید .

عوارض انجام عمل لیپولیز ، اولتراسونیک ، لیپوماتیک ، بادی جت و لیپوست در صورت عدم مراجعه به پزشک متبحر :
• خونریزی و نیاز به تزریق خون احتمالی
• لخته شدن خون در اندام ها
• آمبولی لخته خون
• عفونت زخم
• تغییر رنگ یا زخم شدن پوست
• سوختگی پوست


چه عواملی در ایجاد عوارض عمل لیپولیز ، اولتراسونیک ، لیپوماتیک ، بادی جت و لیپوست دارند ؟
• سیگار کشیدن فرد
• استعمال مواد مخدر به دلیل کاهش خونرسانی پوست
• استفاده از سولاریوم و یا برنزه کردن طبیعی
• استفاده از لیزر مو های زائد در زمان حداقل یک ماه قبل عمل
• استفاده از اپیلاسیون


همه موارد فوق به نوعی موجب التهاب در پوست یا کاهش خونرسانی پوست می شوند و نتیجه عمل را تحت تاثیر منفی خود قرار خواهند داد .


این عمل به هیچ عنوان احتلال از باردار شدن ایجاد نمی کند و محل عمل در چربی زیر پوست می باشد و با حفره شکم هیچگونه ارتباط و تداخلی ندارد .


نکته ی حائز اهمیت آن است که فردی که کاندید انجام این روش می باشد باید از شش ماه گذشته وزن خود را حفظ نموده باشد و پس از انجام نیز در ثبات وزن خود کوشا باشد . هرگونه افزایش وزن غیر طبیعی موجب برهم خوردن تناسب اندام در نواحی غیر جراحی شده می شود .


پروتز سینه :
امروزه یکی از پرمتقاضی ترین و موفق ترین عمل های جراحی زیبایی در بین بانوان، پروتز سینه می باشد. بسیاری از بانوان عزیز بر این باور هستند که سینه هایشان کوچک است و یا اینکه جذاب نیست. برخی از خانم ها سینه هایی دارند که به طور کامل رشد نکرده و یااینکه به دنبال کاهش وزن و یا افزایش سن میزان قابل توجهی از اندازه و تیپیک سینه خود را از دست داده اند. جراحی سینه باعث بازگشت اعتماد به نفس در آنها می شود.


بانوی عزیزی که می خواهد عمل پروتز سینه برایش صورت گیرد، می تواند با کمک مشاور خود اطلاعات کافی را کسب کند و نوع جراحی سینه را انتخاب نماید، به طور مثال نوع،جنس و سایز پروتز و برش لازم جهت جایگذاری پروتز سینه را بداند و از مزایا و معایب انتخاب خود آگاه شود.


بهترین اندازه سینه برای فرد؟
اکثر بانوان سایز سینه ی خود را بر اساس سایز سینه بندشان مشخص می کنند. با توجه به انواع و اندازه های مختلف پروتزهای سینه هر خانمی با توجه به نیاز و سلیقه ی خود میتواند از هر نوع پروتز سینه نیز استفاده نماید . بهترین معیار برای اندازه پروتز سینه این میباشد که عمل پروتز به طور کلی به شما ظاهری زیبا تر و مناسب تر بدهد و مطابق با خواسته شما باشد . جراح پلاستیک در زمان مشاوره اندازه های سینه و قفسه ی سینه ی شما را اندازه گیری میکند تا مشخص سازد چه اندازه سینه ای برای شما بهتر و مناسب تر میباشد و بهترین را به شما توصیه نماید .


نکته مهمی که باید در مورد پروتز سینه گفته شود این است که عامل محدود کننده جهت انتخاب نوع و اندازه پروتز سینه ، فضای در دسترس در زیر سینه ی فرد متقاضی میباشد . بدین شکل که با بالا رفتن حجم هر نوع پروتز سینه ، پهنای آن هم نیز اضافه می شود . بنابراین اگر فرد پروتز سینه ای را که بیش از اندازه بزرگ میباشد انتخاب کند ، امکان دارد لبه ها و کناره های پروتز سینه از اطراف بافت سینه به ناحیه خارجی قفسه سینه بیرون زده و شاید تا گودی زیر بغل نیز ادامه پیدا کند .

سن مناسب برای انجام پروتز سینه 18 سالگی به بالا می باشد.


محل قرار گیری پروتز سینه در زیر عضلات و یا روی عضلات می باشد، که با توجه به آناتومی بدن و نظر فوق تخصص پلاستیک و سلیقه مراجعه کننده مشخص می شود.


نیمی از بیماران قبل از بارداری و دوران شیردهی تحت عمل قرار می گیرند و هیچ مشکلی در شیردهی ابراز نکرده اند، زیرا برش انجام شده کوچک است و پزشک سعی بر این دارد که میزان بهم ریختگی غدد شیری اطراف نیپل را حداقل ممکن برساند و پروتز در زیر بافت موثر شیردهی قرار می گیرد در نتیجه تغذیه کودک به راحتی انجام می شود.


عموما پروتزهای سینه که در زیر عضلات قرار می گیرند، تداخل کمتری در ماموگرافی ایجاد می کنند.


توصیه می شود استفاده ار هرنوع دارویی که حاوی آسپرین و ایبوپروفن، یا هرماده ای که منجر به کاهش وزن شود، حداقل دوهفته قبل از جراحی قطع شده و ویتامین هایی نظر ویتامین E حدود ده روز پیش از عمل استفاده نشود.


مدت بهبود بستگی به آناتومی بدن افراد مختلف متفاوت است اما بیشتر افراد پس از 1الی2 هفته قادر به انجام فعالیت های روزمره خود می باشند.



:: موضوعات مرتبط: لیفت صورت , لیپوماتیک , پروتز سینه , جراحی فک , لیزر موهای زائید , تزریق چربی , هایفو تراپی , لاغری موضعی با کرایولیپولیز , کرایولیپولیز , میکرودرم ابریژن برای جوان سازی پوست , بیماری لیپودما و درمان آن , لیپوماتیک کاهش سینه , مراقبت های قبل از لیپوماتیک , اقدامات قبل و بعد از جراحی زیبائی شکم , لاغری و پیکر تراشی , ابدومینوپلاستی , ,
:: برچسب‌ها: هزینه لیپولیز , فیلم عمل لیپولیز , لیپولیز صورت , قیمت لیپولیز شکم در اصفهان , لیپولیز در اصفهان , معنی لیپولیز , لیپوماتیک چیست , لیپولیز ران , ,
:: بازدید از این مطلب : 513
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

نام: محمد بن عبد الله

در تورات و برخى کتب آسمانى «احمد» نامیده شده است. آمنه، دختر وهب، مادر حضرت محمد (ص) پیش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» نامیده بود.

کنیه: ابوالقاسم و ابوابراهیم.

القاب: رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امین، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذکّر، یس، طه‏ و… .

منصب: آخرین پیامبر الهى، بنیان‏گذار حکومت اسلامى و نخستین معصوم در دین مبین اسلام.

تاریخ ولادت: روز جمعه، هفدهم ربیع الاول عام الفیل برابر با سال ۵۷۰ میلادى (به روایت شیعه). بیشتر علماى اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول آن سال دانسته‏ اند.

عام الفیل، همان سالى است که ابرهه، با چندین هزار مرد جنگى از یمن به مکه یورش آورد تا خانه خدا (کعبه) را ویران سازد و همگان را به مذهب مسیحیت وادار سازد؛ اما او و سپاهیانش در مکه با تهاجم پرندگانى به نام ابابیل مواجه شده، به هلاکت رسیدند و به اهداف شوم خویش نایل نیامدند. آنان چون سوار بر فیل بودند، آن سال به سال فیل (عام الفیل) معروف گشت.

محل تولد: مکه معظمه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).

نسب پدرى: عبدالله بن عبدالمطلب (شیبه الحمد) بن هاشم (عمرو) بن عبدمناف بن قصّى بن کلاب بن مرّه بن کعب بن لوىّ بن غالب بن فهر بن مالک بن نضر (قریش) بن کنانه بن خزیمه بن مدرکه بن الیاس بن مضر بن نزار بن معد بن عدنان.

از پیامبر اسلام(ص) روایت شده است که هرگاه نسب من به عدنان رسید، همان جا نگاه دارید و از آن بالاتر نروید. اما در کتاب‏هاى تاریخى، نسب آن حضرت تا حضرت آدم(ع) ثبت و ضبط شده است که فاصله بین عدنان تا حضرت اسماعیل، فرزند ابراهیم خلیل الرحمن(ع) به هفت پشت مى‏رسد.

مادر: آمنه، دختر وهب بن عبد مناف.

این بانوى جلیل القدر، در طهارت و تقوا در میان بانوان قریشى، کم‏نظیر و سرآمد همگان بود. وى پس از تولد حضرت محمّد(ص) دو سال و چهارماه و به روایتى شش سال زندگى کرد و سرانجام، در راه بازگشت از سفرى که به همراه تنها فرزندش، حضرت محمّد(ص) و خادمه‏اش، ام ایمن جهت دیدار با اقوام خویش عازم یثرب (مدینه) شده بود، در مکانى به نام «ابواء» بدرود حیات گفت و در همان جا مدفون گشت.

و چون عبدالله، پدر حضرت محمد(ص) دو ماه (و به روایتى هفت ماه) پیش از ولادت فرزندش از دنیا رفته بود، کفالت آن حضرت را جدش، عبدالمطلب به عهده گرفت. نخست وى را به ثویبه (آزاد شده ابولهب) سپرد تا وى را شیر دهد و از او نگه‏دارى کند؛ اما پس از مدتى وى را به حلیمه، دختر عبدالله بن حارث سعدیه واگذار کرد. حلیمه گرچه دایه آن حضرت بود، اما به مدت پنج سال براى وى مادرى کرد.

مدت رسالت و زمامدارى: از ۲۷ رجب سال چهلم عام الفیل (۶۱۰ میلادى)، که در سن چهل سالگى به رسالت مبعوث شده بود، تا ۲۸ صفر سال یازدهم هجرى، که رحلت فرمود، به مدت ۲۳ سال عهده‏دار امر رسالت و نبوت بود. آن حضرت علاوه بر رسالت، به مدت ده سال امر زعامت و زمامدارى مسلمانان را پس از مهاجرت به مدینه طیبه بر عهده داشت.

تاریخ و سبب رحلت: دوشنبه ۲۸ صفر، بنا به روایت بیشتر علماى شیعه و دوازدهم ربیع الاول بنا به قول اکثر علماى اهل سنّت، در سال یازدهم هجرى، در سن ۶۳ سالگى، در مدینه بر اثر زهرى که زنى یهودى به نام زینب در جریان نبرد خیبر به آن حضرت خورانیده بود. معروف است که پیامبر اسلام(ص) در بیمارىِ وفاتش مى‏فرمود: این بیمارى از آثار غذاى مسمومى است که آن زن یهودى پس از فتح خیبر براى من آورده بود.

محل دفن: مدینه مشرفه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى) در همان خانه‏اى که وفات یافته بود. هم اکنون مرقد مطهر آن حضرت، در مسجد النبى قرار دارد.

 

همسران:

۱٫ خدیجه بنت خویلد.
۲٫ سوده بنت زمعه.
۳٫ عایشه بنت ابى بکر.
۴٫ امّ شریک بنت دودان.
۵٫ حفصه بنت عمر.
۶٫ ام حبیبه بنت ابى سفیان.
۷٫ امّ سلمه بنت عاتکه.
۸٫ زینب بنت جحش.
۹٫ زینب بنت خزیمه.
۱۰٫ میمونه بنت حارث.
۱۱٫ جویریه بنت حارث.
۱۲٫ صفیّه بنت حىّ بن اخطب.

 

نخستین زنى که افتخار همسرى پیامبر اکرم(ص) را یافت، خدیجه بنت خویلد بود. حضرت محمّد(ص) پیش از رسیدن به مقام رسالت، در سن ۲۵ سالگى با این بانوى بزرگوار ازدواج نمود. خدیجه کبرى (س) با موقعیت و اموال خویش، خدمات شایانى به پیامبر اکرم(ص) در اظهار رسالتش کرد. این بانوى بزرگ، از افتخارات زنان عالم است و در ردیف بانوان قدسى، همانند مریم و آسیه، قرار دارد. پیامبر اکرم(ص) به احترام خدیجه کبرى (س) تا هنگامى که وى زنده بود، با هیچ زن دیگرى ازدواج نکرد. همو بود که دردها و رنج‏هاى پیامبر(ص) را، که سران شرک و کفر متوجه آن حضرت مى‏کردند، تسلّى داده و او را در رسالت و نبوتش یارى مى‏داد.

خدیجه کبرى(س) به خاطر مقام و منزلتى که در اسلام به دست آورده بود، مورد لطف و عنایت مخصوص پروردگار جهانیان قرار گرفت. به همین جهت روزى جبرئیل امین به محضر پیامبر اکرم(ص) شرفیاب شد و گفت: اى محمد! سلام خدا را به همسرت خدیجه برسان. پیامبر اکرم(ص) به همسرش فرمود: اى خدیجه! جبرئیل امین از جانب خداوند متعال به تو سلام مى‏رساند. خدیجه گفت: «اللّه السّلام و منه السّلام و على جبرئیل السّلام».

حضرت خدیجه (س) در ایام همسرى با پیامبر(ص) از احترام ویژه رسول‏خدا(ص) برخوردار بود و پیامبر(ص) نیز همسرى مهربان و وفادار براى او بود. آن حضرت پس از وفات خدیجه (در رمضان سال دهم بعثت) همواره از او به نیکى یاد مى‏کرد.

از عایشه، سومین همسر رسول خدا(ص)، روایت شده است:

«کانَ رَسُولُ اللّهِ(ص) لایَکادُ یَخْرُجُ مِنَ الْبَیْتِ حَتّى یَذْکُرَ خَدیجَهَ فَیَحْسَنُ الثَّناءِ عَلَیْها، فَذَکَرها یَوْماً مِنَ الْاَیّامِ فَادْرَکَتْنی الْغَیْرهَ، فَقُلْتُ: هَلْ کانَتْ اِلاّ عَجُوزاً وَقَدْ اَبْدَلَکَ اللّهُ خَیْراً مِنْها، فَغَضَبَ حَتّى‏ اهْتَزَّ مَقْدَمُ شَعْرِهِ مِنَ الغَضَبِ‏. (۱)

پیامبر اکرم (ص) هیچ‏گاه از خانه بیرون نمى‏رفت مگر این که یادى از خدیجه مى‏کرد و از او به نیکى نام مى‏برد. یک روز که پیامبر اکرم(ص) از خدیجه (س) یاد کرده و خوبى‏هاى او را بیان مى‏کرد، غیرت زنانگى بر من غالب شد و به پیامبر(ص) گفتم: آیا او یک پیرزن بیشتر بود و حال آن که خداوند بهتر از آن (یعنى عایشه) را به تو داده است؟ پیامبر اکرم(ص) از این گفتار من، خشمگین شد، به طورى که موهاى جلوى سرش از شدت خشم به حرکت درآمد.

 

فرزندان:

الف) پسران:
۱٫ قاسم. او پیش از بعثت پیامبر اکرم(ص) تولد یافت. از این رو پیامبر(ص) را ابوالقاسم نامیدند.
۲٫ عبدالله. این کودک چون پس از بعثت به دنیا آمده بود، وى را «طیّب» و «طاهر» مى‏گفتند.
۳٫ ابراهیم. او در اواخر سال هشتم هجرى متولد شد و در رجب سال دهم هجرى وفات یافت.

 

عبدالله و قاسم از خدیجه کبرى (س) و ابراهیم از ماریه قبطیه متولد شدند. وهرسه آنان در سنین کودکى از دنیا رفتند.

ب) دختران:
۱٫ زینب (س). ۲٫ رقیه (س). ۳٫ ام کلثوم (س). ۴٫ فاطمه زهرا (س).

دختران پیامبر اسلام (ص) همگى از حضرت خدیجه(س) متولد شدند و تمام فرزندان رسول خدا(ص) جز فاطمه زهرا (س) پیش از رحلت آن حضرت، از دنیا رفته بودند. تنها فرزندى که از آن حضرت در زمان رحلتش باقى مانده بود، فاطمه زهرا(س)، آخرین دختر وى بود. این بانوى مکرّمه، افتخار بانوان عالم، بلکه همه انسان‏ها و مورد تقدیس و تکریم فرشتگان عرشى است. همو است که مادر سبطین و امّ الأئمه المعصومین(ع) است.

گرچه پیامبر اسلام(ص) به تمام خاندان مؤمن خویش علاقه‏مند بود، اما در میان همسرانش بیش از همه، به خدیجه کبرى (س) و در میان فرزندانش بیش از همه، به فاطمه زهرا (س) علاقه‏مند بوده و اظهار محبت و لطف مى‏فرمود.

 

اصحاب و یاران:

پیامبر اسلام(ص) چه در مکّه معظمه و چه در مدینه، داراى اصحاب و یاران باوفایى بود که برخى از آنان پیش از آن حضرت و برخى دیگر پس از ایشان از دنیا رفتند و تعداد آنان به هزاران نفر مى‏رسد.



:: موضوعات مرتبط: تزریق بوتاکس و ژل , جراحی گوش , اقدامات قبل و بعد از جراحی زیبائی شکم , ,
:: برچسب‌ها: زندگینامه , رسول اکرم , پیامبر اسلام , عبدالمطلب , آمنه , معصوم , ,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آبان 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد